Post by dayprombojase on Mar 17, 2022 3:22:38 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ TRANSFORMERS: Forged to Fight IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ begalinių žetonų kodai ▞▞▞
▞▞▞ TRANSFORMERS: Forged to Fight 2022 version ▞▞▞
Negaliu peržengti įkėlimo ekrano ribų. Kelis kartus išvalėte talpyklą ir kelis kartus iš naujo įdiegėte žaidimą. Atrodo, kad iki šiol niekas neveikė
Gana gerai, kad šis geras žaidimas, grafika, žaidimo eiga, valdymas ir tt yra geri, bet būtų nuostabu, jei pridėtumėte optimalų iš filmo 5 dalies versijos ir megatroną iš filmo 1 dalies versijos, būtų puiku, nes šios dvi yra Mano mėgstamiausias
Man labai patinka
Tai tikrai gražus žaidimas ir juokinga, kai gali kovoti kaip barikada prieš užtvarą arba reketas prieš reketą, bet taip ir toliau dirbk gerai!😸😸😸😊
Įvertinau tai 4 žvaigždutėmis, nes labai noriu, kad galėtumėte visiškai išgydyti savo robotus, net jei jie ir išmušti. Bet aš turiu už tai mokėti pinigus? Nepriimtina! Turiu mažai energijos ir norėčiau, kad kūrėjai galėtų tai padaryti. Jei galite tai padaryti, pateiksiu 5 žvaigždučių apžvalgą. Bet kol kas prašau padirbėti. Ačiū.
Man labai patinka labai gerai
Man patinka šis žaidimas, turiu du kabam žaidimus. Vienas yra transformatoriai, o kitas - stebuklingų čempionų konkursas
Man tai patinka, neturiu žodžio, kad pasakyčiau, kad jo žaidimas yra nuostabus, nes milijonas transformatorių ir man nauja misija. Mano reitingas yra žaidimas 5/5, pabandykite jo žaidimą
Gana šaunus žaidimas užtrunka, kol įkeliamas, galima naudoti naujus „Dotm“ personažus, tokius kaip „Megatron“, ir jie gali pridėti klasikinį griovėjų pomėgį klausytis balso vaidybos
Man labai patinka šis žaidimas, jie gali žaisti kaip automatiniai robotai ir apgavikai, todėl jiems nereikia pamiršti tokių personažų kaip Blue Streak
Geras žaidimas šis žaidimas yra tiesiog fantastiškas, bet turiu vieną problemą, kad kai mano fps mažas, jis sugadina visą mano žaidimą ir šis žaidimas neturi daug atsilikimų ar sukčiavimo, todėl aš tai vertinu. Ačiū, kad sukūrėte šį žaidimą
TRANSFORMERS: Lutadores Ação xru
Pirmtakų дота 2 windows 10 parsisiųsti. Apie винник мати каже ...
Džiaugiuosi pažanga, kurią padariau, nes viską praradau dėl savo kvailo telefono slaptažodžio.
TRANSFORMERS: Skapt til Kamp Action xeqr
Aš žaidžiu šį žaidimą beveik 3 metus, esu vienoje iš geriausių komandų, kurios kiekvieną savaitę patenka į 15 geriausių... vienintelė problema, kurią turiu, kabam uždraudė mane žaidimo pokalbiuose ir nepašalins draudimo jų a. pokštas tbh. Jie visam laikui uždraudė mano žaidimo pokalbių funkcijas, nes pasakiau žodį "sūnus". Mažų mažiausiai jų debilai
TRANSFORMERS: Forged to Fight פעולה own
Šis žaidimas yra apskritai prieštaringa priežastis, kodėl sakau, kad tikimybė, kad gausite naują personažą, yra lygus nuliui procentų, jums tikrai turi pasisekti, kad patrauktumėte ką nors naujo, o žaidime reikia daug ką nuveikti ir patinka internetinės kovos. darykite su jais, tai tiesiog neverta, todėl nerekomenduoju atsisiųsti šio žaidimo, tai tiesiog neverta
TRANSFORMERS: Forged to Fight Jangovar avlh
Man patinka, visi transformatoriai, kuriuos sėdėjau ir žiūrėjau vaikystėje
Puikiai tinka visiems transformatorių gerbėjams, bet šlifuoti neapsimoka kibirkščių sluoksnis yra šykštus ir nuplėšiamas
TRANSFORMERS: Forged to Fight Märulimängud bltx
Negalima prisijungti. Turiu puikų wifi ir duomenų ryšį. Žaidime yra vidinių problemų, taip pat sakoma, kad turiu paskyrą. Ką tik atsisiunčiau šį žaidimą ir niekada anksčiau nežaidžiau. Kūrėjai turi problemų, žaisdami savo pačių rizika
Žmogau, šis žaidimas yra tiesiog uummmmmmmaha. Man patinka transformatorių serija ir šis žaidimas pasakoja apie robotus, kurių nebuvo filmuose, pavyzdžiui, miraj ir pan. Tai labai ooooooooooooooooooooooo
Jūs neįdėjote sentinel prime, o rodamus ir titans grąžina hot rod ir sentinal, tai pagerins žaidimą ir gausite 20 enerjohn, kai pakilsite lygiu, o kai baigsite veiksmą, gausite 100 enerjohn
Šis mėnuo yra sutrikęs. Tai neduoda jokio atlygio už mėnesio tikslų, susijusių su grindor, pasiekimą!! Prašau pataisyti!
Teisingai gerai. Tai geras žaidimas, kaip ir visi žaidimai, jo trūkumai daugiausia susiję su sėkme gauti gerus robotus, jūs turite daugiau šansų laimėti loterijoje, žaidimas yra geras, priklausomai nuo jūsų komandos, kurią naudojate, ir apskritai gera patirtis, gera grafika. naujinimas ir jis paprastai šiek tiek vėluoja, bet tai mobilusis žaidimas, jis nėra skirtas X serijai ar Ps5. Puikus zaidimas
<a href=""></a>
Įgalinkite visą grafiką su visais efektais, pvz., iOS. Bent duokite mums grafikos slankiklį.
Šis žaidimas yra geriausias veiksmo žaidimas tokiems veiksmo žaidimų mėgėjams kaip aš, jis turi puikią grafiką ir niekada neerzina dėdamas skelbimų kaip kiti žaidimai, o lygis palaipsniui didėja, o jūs galite pamatyti ir kovoti su visais legendiniais transformatoriais, kuriuos matote filmuose.
Kai jį atnaujinu .iam automatiškai išjungiamas taip pat nepradedamas Tiesiog spustelėkite žaidimą grįžkite Pataisykite tai man labai patinka šis žaidimas
„App Store“ yra daug tokio tipo žaidimų, įskaitant tą patį „Injustice 2“, tačiau norėčiau atkreipti dėmesį į „Transformers: Forged to Fight“ vaizdo efektus.
Be galo geras šuo
Žaidimas yra įdomus, labai supaprastintas kovinis žaidimas, tačiau, kaip ir visi žaidimai mobiliesiems, jį kamuoja mikrotransakcijos. Daug mieliau išleisčiau nuo penkių iki dešimties dolerių, kad įsigyčiau žaidimą, o ne nuolat smogtų skelbimams, perkantiems užmokestį, kad laimėtumėte paketus, kurie „patobulina“ žaidimo eigą ar kitas tokias nesąmones.
Tai sunaudoja tiek daug energijos, kai aš persikeliau į kitą vietą, pavyzdžiui, kai judu iš vienos vietos į kitą, bet sunaudoja dvigubą energiją kiekvienam judesiui, kaip po velnių ir kai aš atsidarau, perku tuos botus supakuoti po brangakmenius, kai ateina geras robotas ir ir priekyje. arba jo gale yra silpnas robotas ir kai svirtis sustos ties galingu 4 ar 5 žvaigždučių, o priekyje arba gale yra silpnas botas, jo greitis atrodo taip, lyg jis sustos ties 4 žvaigždute ir visada sustos. ant 4, bet jūs, žmonės, gudriai sustojate ant silpnų
Anksčiau maniau, kad tai geriausias kada nors sukurtas mobilusis žaidimas. Tai yra, kol jie nustojo į tai kreipti dėmesį. Įvykiai pasikartojo, vėliau rečiau, kol kai kurie visiškai sustojo. Jie neišleido naujų personažų daugiau nei metus, o kai jie išleido, jie buvo perdažyti dabartiniais personažais. Dabar esu tikras, kad licencijavimas gali būti susijęs su naujo turinio trūkumu, bet galiausiai praradau susidomėjimą.
Geras Zaidimas laikui praleist
Tai gerai, bet kartais užšąla dėl vietos jūsų telefone, nes tai didelis ir geras žaidimas. Ir tai ne kažkas, kas tai pasakė, o tikras žaidimo žaidėjas, vadinamas isdespiderboi.
Atnaujinkite labai smagius žaidimus, mėgaudamiesi tuo