Post by dayprombojase on Mar 17, 2022 3:04:29 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ SAMURAI II: VENGEANCE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ SAMURAI II: VENGEANCE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odkleni (neomejeno primogems) ▞▞▞
▞▞▞ SAMURAI II: VENGEANCE 2022 version ▞▞▞
VR BOX II je nov vrhunski izdelek, ki bo uporabniku omogočil, da se potopi v ... kot so Samurai II: Vengeance, Dimentia 3D, Crazy Snowboard, Trial Xtreme 3.
Igra je odlična, a kontrole so grozne, kar naprej mislim, da sem pritisnil gumb za pavzo, ko ni blizu gumbov za napad HTC sensation
Hack and Slash in Hack and Slash in Hack and Slash še nekaj. Precej zabavno, četudi na trenutke nekoliko neumno. Ampak včasih potrebujemo neumnost, veš. Grafika je čudovita, nekateri uboji pa so smešno krvavi. Edina stvar, ki ji manjka, je dober mehanik za pariranje/blokiranje. Hudiča, dal mu bom pet zvezdic, ker to, kar počne, deluje zelo dobro.
Steam Link prihaja v iOS in če imate Apple TV, lahko igrate na televiziji v dnevni sobi ... Samurai II: Vengeance Game prihaja v trgovino Mac App Store.
Ne morem igrati brez povezave.
Sploh se ne prenese!
Po prenosu ne bi delovalo in pisalo "ni združljivo z napravo, zahtevajte vračilo", kar je v redu, vendar mi zavračajo povračilo. NE KUPUJTE!
težava z Razer Kishi. Desni gumbi ABXY ne delujejo. Leva krmilna palica deluje.
기신포후 데몬베인 (3.9 MiB); 03.
Zelo razočaranje. Poslabšanje igranja daleč presega pridobljeno nagrado. Mislil sem, da bi se lahko, če izbrišem 1. poglavje, vrnil z odklenjenimi novimi zamagljenimi kombinacijami in pridobil nekaj kovancev. Ne ... ponovljena poglavja so poglavja, ki so končana, nič, kar se je nabralo v njih. Brezstrastne kreacije hrepenijo po izgubi $$$.... Ponovno, ustvarjalci iger mislijo, da so ljudje, ki jim zagotavljajo sladko plačo, neumni. Najboljša kombinacija v tej igri: Leno programiranje-Katana je zmanjšala prihodke.
Idk ... mi ga ne bom dovolil prenesti
SAMURAI II: VENGEANCE Arcade emcn
Delal enkrat, potem ne bi več deloval. zelo sem razočaran.
Spletna zloraba in moji otroci: opozorilna zgodba - Android News
Samurai2 Hack & slash pustolovščina od zgoraj navzdol, ki spominja na No More Heros (barvna shema zaključnih potez) z enako splošno teksturo prizora Okamé, ki je prav tako postavljena na starodavno Japonsko (NenPond). Tehnike so zakonite, čeprav je nepremagljivost pri valjanju lepa. Igra je klasična Bushido, zelo trda za Roinina, zelo težko jo je obvladati. Dodal bi še nebesni zavihek v kotu z merilnikom črnila op zdravja in napadi v slogu Kami, ki se odklenejo po izbrisu vseh poglavij.
Precej dolgočasen, če sem iskren
<a href=""></a>
Ta igra mi je bila zelo všeč in bi dala 5 zvezdic, vendar se moj lik zadnje čase zatakne, ne morem ga premakniti, igre postaja nemogoče igrati, popravite!
Odlična igra. Zelo preproste kontrole. Čudovita umetnost in dizajn. Popolnoma vredno cene. Tudi jaz bi rad igral prvo, če bi jo kdaj prenesli na android
Igra bi bila odlična, če se moj zaslon ne poškoduje, ko grem v meni za nadgradnjo/kombinirani meni. Htc Sensation
Osnovno, dolgočasno, ni res zabavno.
verjetno moja najslabša izkušnja s telefonsko igro doslej. Grafika, čeprav je umetniški slog odličen, je vse videti zamegljeno. kontrole so v redu. Tu in tam vidim nekaj napačnih prevodov in tipkarskih napak.
Zabavno, toda gumbi se morajo zapreti skupaj, zato je pretežko pravilno kombinirati
Zdi se, da je vse, kar lahko storite, "lahki napad" in "težak napad", skupaj z "odvrnitvijo". Priznam, ne vem, kaj bi še lahko realno naredili, toda glede na odlične ocene sem ugotovil, da bo igra ponujala več kot 3 gumbe. Trenutno nimam pojma, zakaj včasih slabi fantje umrejo, včasih pa ne. Kaj je razlika? Kakšno obrambo imam? Za moj okus je vse skupaj malo 'pomagati po zaslonu in videti, kaj se bo zgodilo', čeprav je očitno mogoče kasneje "kupiti kombinacije"?
Igra mi ni bila všeč, nisem mogel dobiti vračila denarja in nobenega odgovora od ustvarjalca te igre. Hvala.
Izgleda odlično, vendar dolgočasno in ponavljajoče se, ne verjemite vsem dobrim ocenam
"VAS IN KMETIJA": APLIKACIJA ZA ANDROID. KJE PRENESTI ...
Veliko iOS znižanje za 4. julij
Pravite, da zdaj deluje s krmilniki, vendar imam osnovni android univerzalni krmilnik bluetooth n lahko samo premikam..nič drugega....posodobite ali povrnite, prosim.
Lepo igranje ... Edina težava s katero se soočam je, da ne bo shranil mojega napredka!!! kadarkoli preneham, ko nadaljujem, se začne nazaj na prvo stopnjo... Zakaj?!?!?!
Kdo ne pozna filmov Harakiri (1962), Upor (Samurai Rebellion (1967)) ... Samurai II: Duel at Ichijoji Temple (1955) in Samurai III: Duel at
nekako zaostajajoče, malo moteče.. zamrzne moj telefon in nekako ni vreden 3 dolarjev... 2,5 zvezdice... odstranjen.. zažge
Izgleda odlično, z lepimi animacijami in dobro hitrostjo sličic ... se zelo ponavlja.
Brez podpore za krmilnik, vendar je v trgovini z aplikacijami nvidia shield tv. Škoda, da sem ga kupil...
Odlična igra hack and slash.
To sem kupil pred časom in še vedno nisem dokončal načina zgodbe. Mislim, da je aplikacija zelo zabavna in komaj čakam, da končam igro ...
SAMURAI II: VENGEANCE Spillehall abom
Fantastičen mobilni heck and slash s čudovito cel senčeno grafiko. O zapletu ni za pisati in je kratek približno 2 uri in pol. Če ne boš previden, te bo razbil. Njegova definicija je vredna 1,49 $
To je zelo lepa igra in enostavna za igranje
Všeč mi je umetniški slog in igra 👌
Beach Buggy Racing 2, celotna kartaška igra, v kateri lahko uživate v največji možni ... Dragon's Watch so razvili isti ljudje, ki delajo na Android in iOS
Denar želim nazaj, prosim in kmalu
SAMURAI II: VENGEANCE ஆர்கேட் hatj
Neva šusmelj 4 snapchat maske - Vahtnca
Slaba stran je, da ta igra ne podpira igralne ploščice.
SAMURAI II: VENGEANCE Аркади vqru