Post by spinebrotiback on Feb 19, 2022 14:25:21 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Burger Shop 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Burger Shop 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo dragulje ▞▞▞
▞▞▞ Burger Shop 2 2022 version ▞▞▞
Magandasa hahahaha💝😆
To igro sem igral že dolgo nazaj, bila je najboljša, in pozabil sem, da že dolgo nazaj nimam oglasov, leto 2021, zdaj imam oglase, vklopim letalo, tako da ne morem gledati nekaterih od teh oglasov.
Všeč mi je! Omg, igral sem tako 1 kot 2 in bili so odlični! Prvega rfe sem ponovil vsaj 100-krat, drugega pa vsaj 30. Resnično mislim, da bi razvijalci morali razmisliti o izdelavi tretjega! Ampak brezplačno prosim! Zagotovo ga bom igral večkrat, vendar verjetno ne, če bom moral plačati
Ta igra je bila res neverjetna. V tej igri je veliko nivojev, ki spodbujajo k igranju in dokončanju ravni.
Burger Shop 2 Pro příležitostné hráče rkn
Res sem užival v tej igri
Odličen ubijalec časa
Zasvojenost!!!!! to je najboljša igra kar jih poznam. čeprav poskušamo dokončati zgodbo, ki ima najslabši konec, je pa še boljša kot prvi del in drugi načini so prav tako kul, si oglejte
Hitra igra s hrano, ki se ne razlikuje od druge z zgodnjo tehnologijo 3D. Zdaj je dolgčas in brisanje 😴. Ni bilo zame, vendar upam, da vam bo všeč.
Preveč pojavnih oken
Obožujem to igro, stari 😊, a ko nameravaš vstopiti v naslednjo stopnjo, si želi, da jo nadgradiš, kako to, 😴
fantastično! to je odlična igra, v igri ni stvari, za katere morate plačati, nikoli vam ne zmanjka časa ali življenj. lahko igraš, kolikor hočeš. Všeč mi je, da podpiram dobro igro, kot je ta, ki ni narejena za plačilo za igranje. odlično delo fantje!
Burgerjeva je boljša od te zalive
Tako okusen je za jesti, obožujem ga in potrebuje več vrste hrane, da ga naredim, da je zelo zabavno in je polno do polno s stranko, preprosto ga obožujem.
Odlična igra, vendar ne vem, za kaj naj porabim denar, ki ga prebijem skozi stopnje
Kako narediti burger in kako ga nastaviti, je dobra izkušnja
Je zelo zanimiva in privabi nasmeh na obraz otrok
dobra igra je
Čez nekaj časa postane RES težko in stresno, vendar je še vedno zelo zabavno 😊
Ta igra je neverjetna, saj ima toliko zabavnih in zahtevnih stopenj! Obožujem to!! Najboljši del je, da mi je všeč, kako lahko preprosto dobite stroje brezplačno in se lahko igrate z različnimi liki in hrano!! In zato ga ocenjujem s 5 zvezdicami.
Ta igra je popolnoma neverjetna. Odlična, premišljena, smešna zgodba, preprosta, a zahtevna igra. To bi lahko igral ves dan. Brez preveč oglasov in samo en poceni nakup v aplikaciji! Ogromni palec do razvijalca. Hvala, ker ste to naredili!
V redu je.
Prijetno tudi z oglasi.
To je bolje kot vročina pri kuhanju. Pritisnite gumb "Všeč mi je" in poglejte, kaj se bo zgodilo
Burger Shop 2 休閒 gyfw
Grahika mi ni všeč
Super igra Interesi igra
Nehajte si olajšati
Preveč oglasov. 30+ sekund čakanja po ~minutnih dolgih krogih.
Odlično je. Ni draga kot nekatere druge igre. Brez nakupovanja stvari. Vendar so oglasi zelo nadležni.
Dobesedno ena najboljših iger, kar sem jih igral. Zelo mi je všeč, da vsi mislijo, da sem dokončal vse ravni in ga znova in znova namestim in igram. Mislim, da je to morda najboljša igra.
res obožujem tvoje igre. Želim si, da bi lahko naredili več takšnih iger ^^ tako kot je ta, vendar z drugačno temo. veselim se vaših novih prihajajočih iger, upam, da jih boste kmalu naredili, to priporočam svojim drugim prijateljem, ker je tako zabavno igrati
Igra je zabavna in vse to, vendar mi nenehno zmrzne. Lahko igram eno raven v redu, potem naslednja popolnoma zamrzne celotno igro
To je tako neverjetno
Obožujem to igro. V enem tednu sem jo igral znova in znova. Komaj čakam na Burger Shop 3........
zdravo, kdaj prihaja burger shop 3
Veliko oglasov. Tako dolgočasno. sem odstranil. Veliko porabe baterije.
Všeč mi je original btw...😇
Burger Shop 2 Casual games lhfm
Igra je zamrznila na 52. stopnji in mi ne dovoli ničesar dotakniti ali nadaljevati
je najboljša, a čisto običajna trgovina s hamburgerji s tonami značaja...
Preveč oglasov
zelo zelo dolgočasen gsme boš zapravil svoj mb in čas
Ta igra je zelo super
Sovražim to igro, da bi jo popravili
Mislim, da je bila ta igra zelo stresna, odkar sem končal z načinom zgodbe, čeprav je bila ves čas zelo težka. Poleg tega ima res kul posodobitve!
zagotovo najslabša igra vseh časov!
Ljubezen Ljubi to igro. Tako zasvoji in tako zabavno. Definitivno se morate osredotočiti. Obožujem tudi nenavadno glasbo. Žal sem le dokončal. Več prosim...
To je zame zelo slaba izkušnja, da je tako težko uskladiti predmete, zato spremenite igro v drugo vrsto
ko se posodobi, znova zaženete ravni in prenos traja nekaj časa
Ta aplikacija je bila zelo dobra
Stickman Ghost 2: Ninja Games የእንቅስቃሴ fnd
Na splošno odlično, včasih aplikacija doda dodaten element
Super igra, čisto zasvojen sem. Ni vam treba skrbeti za nadgradnje ali potrebo po draguljih za nadgradnjo. Všeč mi je ta igra, najboljša kuharska igra, vesel sem, da sem naletel nanjo.